Pas weer van hospitaal…

…en we nemen de draad weer op waar we hem hier op 2 september lieten liggen na een uitgebreid bezoek aan het AZ Alma in Eeklo, dat we intussen de fond en comble kennen. Voor de liefhebbers van griezelige details: de gapende wonde net boven onze linkervoet wil maar niet helen, ondanks (onder anderen!) een kuur met…azijnzuur (don’t try this at home…), maar we kunnen de be- of mishandeling ten minste thuis verder zetten met een iets minder drastisch ,,wondermiddel”. We zijn nog altijd niet de jonge -de doktooren tasten in het Duyster- en we verrekken het nog geregeld van de pijn (,,More morphine, Sister Morphine!”), maar in de meer luciede buien proberen we nog eens iets bijeen te lezen of te pennen. Zo hoorden we zijdelings dat Stef Caers het daarnet niet slecht deed in de drakerige Provincieshow met een gedreven versie van Stevie Wonders ,,Signed, Sealed, Delivered, I’m Yours”. Wij vinden dat allerminst een verrassing. We leerden hem pas kennen door zijn samenwerking met Tom Kestens in Lalalover. Dit schreven we anderhalf jaar geleden over de man in een stuk voor e-mag MazzMusikaS n.a.v.

MO&GRAZZ + LALALOVER in De Zwerver in Leffinge (Oostende) op vrijdag 24 februari 2006. MISS CAMILLE + LALALOVER in MaZ (Cactus) te Brugge op zaterdag 24 februari 2006:

 

,,…Girl In A Mansion tikte wel aan, net als The Mocking Bird en On The One verderop, en tegen het einde aan kwam de echte LLL nog wel een paar keer opkringelen: Celebration, de onvolprezen ode aan Marvin Gaye en hopelijk ooit op single, zat goed en Le vent l’emportera van Noir Désir is een goed gekozen, want hoogst onverwachte cover. Zeer positief vonden we de inbreng van Stef Caers op keys en als tweede stem. Caers voegde een hoog en welgekomen Stevie Wonder gehalte toe aan LLL.

Wat een klassenbak die Caers is, bleek zaterdagavond in de MaZ, toen hij de Franse Miss Camille en band vocaal bijstond. Het overigens prima orkest liep af en toe wel in de weg van het zangtrio, zeker als het hard ging, maar dat is een detail: leuk zoemende songs, gebracht met onversneden vintage soulstemmen. Dit smaakte naar meer!…”

 

 

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Muziek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s